Man och kvinna som står på ett kontor

4 min läsning

4 regler för ett bra sparande

"Hur ska jag spara mina pengar?" är en av de vanligaste frågorna vi får på Lysa. Det finns så många olika sätt att spara på och varje dag matas vi med tips, råd och teorier gällande börsen, investeringar och framtiden. Men enligt oss är det inte så svårt. Här kommer våra fyra regler för ett bra fondsparande.

Investeringsfilosofi

Kvinna som sitter på en kontorsstol

6 min läsning

Smart sparande är inte spännande

Varje dag fylls löpsedlar, flöden och grupper med tips, reklam och sanningar om hur du bäst bör investera dina pengar. Medan vissa vill att du varje dag ska peppas upp, känna spänning, klicka, köpa och sälja mer, tänker vi precis tvärtom. Här följer vår förklaring till varför smart sparande inte ska vara så spännande.

Investeringsfilosofi

3 min läsning

"Vårt jobb är inte att spekulera i vad som kanske kan hända – det är att se till att ditt sparande är förberett för att precis allt kan hända."

3 min läsning

Ingen kan se in i framtiden – därför ska du välja Lysa

Ända sedan tidernas begynnelse har människan spekulerat i framtiden och hur den kan komma att påverka deras liv, intressen och investeringar. Men vårt jobb är inte att spekulera i vad som kanske kan hända – det är att se till att ditt sparande är förberett för att precis allt kan hända.

Investeringsfilosofi

Patrik Adamson

3 min läsning

VD har ordet: Varför Lysa är annorlunda

Om finansbranschen var en bransch som höll kundens intresse allra högst, då hade jag tillsammans med mina medgrundare aldrig startat Lysa. (Då hade tjänsten inte behövts.) Men som många av er säkert redan vet och/eller har upplevt - så är det inte alltid fallet. Hur är Lysa annorlunda? Vad skiljer oss från etablerade aktörer på marknaden och varför tycker jag att det är viktigt att prata om?

Investeringsfilosofi