Ett lysande affiliateprogram

På Lysa vill vi göra det lätt att spara rätt. Därför älskar vi när våra kunder rekommenderar Lysa för sina nära och kära - det är mycket tack vare er som Lysa växer.

Hur funkar det?

För att ge tillbaka har vi ett affiliateprogram som gör det enkelt och lönsamt för dig med en egen plattform att berätta om Lysa och göra det lätt för fler att spara rätt. Du ansöker genom att klicka på knappen nedan. Om du är privatkund och vill bjuda in vänner kan vi tipsa om vårt värvningsprogram "Bjud in en vän" som ger dig och din vän rabatt på Lysa i ett antal månader.

Villkor och ersättning

På Lysa värderar vi transparens och ärlighet högt. Därför är det viktigt för oss att du faktiskt gillar vår tjänst och rekommenderar Lysa för dina läsare, inte enbart för att kamma hem en ersättning utan för att du genuint tycker att det är ett bra sparande. Vi har också tydliga riktlinjer för hur våra samarbetspartners får agera. Detta för att följa lagar och regler men också för att säkerställa att vi (tillsammans) inte far med osanning eller vilseledande information.

Lysa's CFO Gustav på en leendes på en cykel

Jobba med oss

Tillsammans gör vi det lätt för folk att spara rätt. Ansök direkt genom att klicka på knappen nedan.

Ansök här

Vanliga frågor

Gå in på vår sida hos vår partner Adtraction. Har du inte ett konto kan du skapa ett gratis. Följ sedan stegen, läs igenom villkor och avtal och ansök. Villkoren handlar bl.a. om att du måste informera om att investeringar alltid är förenat med risk, samt tydligt märker ut att det är ett betalt samarbete med Lysa. När ansökan är godkänd skapas en unik spårbar länk för dig att börja dela/bjuda in från. För att bli godkänd som partner behöver du först och främst en F- eller FA-skattsedel för att kunna fakturera arvodet.

Om du har några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Som partner får du 200 kr ex moms per ny registrerad kund till Lysa genom din unika länk. Vi vet att det finns andra aktörer som betalar betydligt mer än så. De har ofta också en högre avgift, vilket kan leda till en högre intjäning per kund. Vår låga avgift är något vi är väldigt stolta över och det är också en av anledningarna till varför så många kunder väljer att spara med Lysa.

Om du vill rekommendera företag att investera med Lysas företagstjänst är du välkommen till att höra av dig genom att mejla oss här. Ersättningsnivån är 390 kr ex moms per företagskund som registrerar sig via din länk.

Förtroende för våra kunder betyder allt. Deras val - att investera sina sparpengar hos Lysa, är ett förtroende som vi är otroligt stolta över och som vi tar på största allvar. Det finns gott om aktörer där ute som lockar, lovar och skönmålar sina råd, produkter och tjänster med vilseledande information. Se Lysa som motsatsen till dessa. Om vi därför märker att en partner bryter mot avtalet, ex. genom att slarva med märkningar eller beskriva tjänsten på ett felaktigt sätt, så kommer vi att avsluta samarbetet.

På Lysa gör vi löpande kontroller av våra samarbeten, dels för att heja på våra affiliates som gör ett fantastiskt jobb, men också för att säkerställa att allt ser korrekt ut. Men vi kan inte se allt, hela tiden. Om du har märkt att någon beskriver Lysa på ett felaktigt sätt, slarvar med märkningar el.dyl. - hör av dig så tittar vi på det direkt.