Välkommen till ett enklare sparande

Lysa är en spartjänst som automatiskt investerar dina pengar till låga avgifter

Varför Lysa?

Med Lysa är det lätt att spara rätt - och svårt att spara fel. Baserat på forskning ger vi dig en fondportfölj anpassad efter just dina behov.

  • Utvalda indexfonder
  • Anpassad risknivå
  • Låga avgifter

Det är aldrig för sent att börja!

Kom igång med ditt sparande nu

Tiden är på din sida

Se hur dina pengar kan växa med Lysa jämfört med ett vanligt bankkonto. Läs mer om avkastning här.

Investera med Lysa
Konto utan ränta
Efter 0 år
0 kr0 kr
IdagEfter 30 år

Diagrammet visar en hypotetisk jämföresle. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade beloppet. Läs mer om hur vi har räknat .

Intresserad av att veta mer om Lysas avkastning?

Läs mer om avkastning

Vad vill du spara till?

Vi hjälper dig nå ditt mål, oavsett vad du vill spara till. Du kan enkelt skapa flera konton med Lysa. Varje konto innehåller en fondportfölj med en risknivå som passar just ditt sparmål.

Vad gör Lysa bättre?

100% vetenskap = 0% spekulation

Lysas investeringsstrategi bygger på Nobelprisvinnande forskning. Dina pengar investeras automatiskt i breda och billiga indexfonder som innehåller tusentals bolag från hela världen.

Anpassat för dig

Att ha rätt risknivå i sitt sparande är A och O. Baserat på några enkla frågor om vad du vill spara till, tar vi fram ett Lysakonto med en fondportfölj med rätt risknivå för just ditt sparmål.

Ekonomisk sinnesro

Världen förändras och börsen går upp och ner. Över tid ser vi till att dina konton bibehåller sin risknivå genom automatiska ombalanseringar. Du behöver inte tänka på det utan kan sova gott med vetskapen om att ditt sparande alltid är på rätt väg.

Låga avgifter

Forskningen är enig: låga avgifter är en nyckel till god långsiktig avkastning. Med Lysa betalar du en låg årlig avgift och en stor del av vårt arbete går ut på att sänka våra kunders kostnader. Läs mer om våra avgifter här.

Vi är på din sida

Finansbranschen är duktig på att tjäna pengar på flera olika sätt. På Lysa får vi bara betalt direkt från våra kunder. Vi accepterar inte kickbacks eller dold ersättning från någon annan. Det här gör att vi bara har ett enda intresse i fokus - ditt.

Lika säkert som banken

Med Lysa har du samma skydd som du är van vid hos din vanliga bank. Dina pengar omfattas av insättningsgaranti fram till att de investeras och investeras sedan i fondandelar som du äger och som är avskilda från Lysas tillgångar.

Har du några frågor?