Spara smart till barnen

Med Lysa får du ett smart och enkelt barnsparande som sköter sig självt. Kom ihåg att även små insättningar kan växa sig stora med tiden - precis som barnen - så det är aldrig för sent att börja månadsspara.

För mer tid tillsammans

Med Lysa får du rätt fonder och rätt risknivå baserat på hur länge du vill spara till barnen. Varje insättning du gör investeras sedan helt automatiskt utan att du behöver tänka på det. Vi tar hand om allt det tekniska - så att du får mer tid tillsammans med de som betyder mest.

En glad liten pojke springer på stranden

Lysa tar hand om allt

En kvinna som hjälper en flicka med läxorna

Färdig portfölj

Med Lysa behöver du inte välja fonder själv. Baserat på forskning har vi redan satt ihop en färdig portfölj med några av marknadens bredaste och billigaste indexfonder och ETF:er – och förhandlat ner priset åt dig.

En man som läser för en pojke

Anpassad för dig

Vi ser till att just din portfölj är anpassad för just ditt barnspar. Och med årliga genomgångar och automatiska ombalanseringar ser vi till att din portfölj alltid har rätt risknivå – utan att du behöver tänka på det.

En kvinna som ler mot kameran

Full kontroll

Med Lysa barnsparar du enkelt i ett investeringssparkonto (ISK) i ditt namn. Det innebär att du som förälder får full kontroll och kan själv bestämma när ditt/dina barn är redo att ta del av pengarna.

Det är aldrig för sent att börja!

Kom igång med ditt sparande nu

Vanliga frågor