Ny milstolpe - 1 miljard kr/år i månadssparande!

2020-06-09

Bästa kunder,
Idag, tisdagen den 9 juni, passerade vi ytterligare en milstolpe tillsammans. Nu månadssparar ni gemensamt över 1 miljard kronor årligen (= 83,33 miljoner kr/månad). På Lysa har vi pratat om att nå denna drömgräns länge och att få göra det nu, med tanke på börsens volatila vår till följd av Corona, känns fantastiskt.

Innan Corona, i slutet av februari, hade vi 5 miljarder kronor i förvaltat kapital. Idag har den siffran vuxit till + 5,5 miljarder och antalet nya betalande kunder har under denna period ökat med + 7 000 st. Idag är fler än 70 % av våra kunder aktiva månadssparare, med ett genomsnittligt månadsspar om 2.200 kr per person.

Varför månadsspara?

Att månadsspara är ett enkelt sätt att ge dina pengar bra förutsättningar att växa. Inte nog med att sparandet sköter sig själv utan att du behöver tänka på det; genom att insättningarna och investeringarna görs kontinuerligt varje månad, så ökar sannolikheten att vi håller oss till våra sparplaner.

Som vanligt ombalanserar och optimerar Lysa din portfölj och ser till att varje månatligt köp anpassas till ditt kontos målfördelning. Om du inte har kommit igång med ett månadsspar än, titta gärna på den här korta filmen som steg för steg går igenom hur du gör.

Tack!
Slutligen vill vi passa på att rikta ett stort tack till alla er - våra kunder. Ert förtroende betyder allt för oss. Tillsammans tar vi varje dag nya steg mot en ny standard inom sparande. Utan er – inget Lysa.