Lysa för företag 2.0

Med Lysa kan du enkelt investera företagets vinst och få pengarna att växa. Vi erbjuder högklassig portföljförvaltning som anpassar sig till ditt företags unika behov och mål. Som Private Banking borde vara – enkelt, billigt och för alla. Bli kund direkt med Bank-ID.

 • 1
  Billigt

  Ett företagskonto med högklassig automatisk portföljförvaltning – allt för en total avgift om max ca 0,4 - 0,6 % per år. Inklusive allt.

 • 2
  Digitalt

  Tjänsten är enkel att använda. All investering, legitimering och rättighetshantering sker helt digitalt med Bank-ID.

 • 3
  Flexibelt

  Öppna kapitalförsäkring eller värdepappersdepå. Eller flera av båda och anpassa varje konto efter företagets behov.

Bli kund direkt online

På Lysa vill vi göra det lätt för ditt företag att spara rätt. Tjänsten passar alla typer av aktiebolag – stora som små. Registrera ditt företag med Bank-ID och börja investera redan idag.

Kapitalförsäkring eller värdepappersdepå?

Kapitalförsäkring
Tack vare sin automatiska schablonbeskattning är kapitalförsäkring en populär och enkel sparform för företag. Kapitalförsäkringen erbjuds via vår samarbetspartner Futur Pension. Mer information om kapitalförsäkring finns att läsa här

Värdepappersdepå
Då en värdepappersdepå primärt beskattas vid vinstförsäljning är det ett bra alternativ för kortsiktiga investeringar med försiktigare placering och lägre förväntad avkastning. Du kan även kvitta företagets vinster mot förluster i deklarationen.

Om du har frågor eller vill veta mer får du gärna kontakta oss så hör vi av oss till dig.