Lysa vinner pris i Europas största tävling

2019-09-16

Förra veckan avgjordes årets Robo Investing Awards i London - Europas största tävling för digitala investerare och kapitalförvaltare (och som namnet antyder, med fokus på fintechbolag och robotrådgivare).

Lysa tävlade i en kategori - Best Newcomer, och tog hem första pris på galan, före bl.a. HSBC:s stora UK-satsning "My Investment". Patrik Adamson, VD på Lysa, var på plats och tog emot priset.

"Att vinna det här priset är ett kvitto på att vi gör rätt saker och att vi kan mätas (och vinna) mot större internationella aktörer"
– Patrik Adamson, VD på Lysa.

På Lysa är vi förstås väldigt glada och stolta över detta. Men inget pris i världen gör oss stoltare än nöjda kunder. Samtidigt som Patrik stod på scen i London passerade våra sparare 500 miljoner kronor i sammanlagt månadsspar per år. Totalt förvaltar vi nu 2,8 miljarder kronor, något som gör oss till Nordens största robotrådgivare.

"Allt hänger ihop. Vinsten är ett resultat av vår tillväxt, och vår tillväxt är ett resultat av våra nöjda kunder som rekommenderar Lysa till vänner, familj och bekanta"
– Patrik Adamson.

För att fler ska få möjlighet att börja spara smartare får ni jättegärna, i mån om tid och lust, skriva en recension om oss på den oberoende sajten TrustPilot. Det tar bara någon minut men skulle betyda oerhört mycket för oss. Klicka här för att göra det.