Hur gör jag för att avsluta mitt sparande hos Lysa?

För att avsluta ditt engagemang gör du följande:

> Logga in med BankID och klicka på menyn med tre streck uppe till vänster

> Välj “Kundinfo” och “Inställningar”

> Sedan väljer du “Avsluta konto eller engagemang hos Lysa” och “Avsluta mitt engagemang hos Lysa”

Appen:

> Logga in med BankID och klicka på menyn med tre streck nere till höger

> Bläddra ner till rubriken "Annat"

> Klicka på "Avsluta ditt engagemang hos Lysa" och följ stegen för att avsluta ditt engagemang

När du kryssat i och bekräftat att du önskar att avsluta ditt engagemang kommer alla fondandelar att säljas av. Därefter överförs beloppet till ditt föranmälda bankkonto. Hela processen tar cirka 1-3 bankdagar.