Ett lysande affiliate-program

På Lysa vill vi göra det lätt att spara rätt. Därför älskar vi när våra kunder rekommenderar Lysa för sina nära och kära - det är mycket tack vare er som Lysa växer.

Ansök här

Tillsammans gör vi det lätt för folk att spara rätt! Ansök nedan så hör vi av oss inom kort.

Bild på Lysas grundare

Hur funkar det?

För att ge tillbaka har vi ett Affiliate-program som gör det enkelt och lönsamt för dig med en egen plattform att fortsätta sprida vårt budskap och få fler att börja spara med Lysa. Du ansöker genom att klicka på knappen ovan. Om du är privatkund kan vi tipsa om vårt värvningsprogram Bjud in en vän som ger dig och din vän rabatt på Lysa i tre månader.

Ersättning

Som Affiliate till Lysa får du en fast ersättning om 200 kr ex moms per ny privatkund som registrerar sig via din länk. För nya företagskunder ligger nivån på 390 kr ex moms per ny registrerad kund. Ersättningen betalas ut kvartalsvis och summan gäller för alla Affiliates, stora som små.

Villkor

På Lysa värderar vi transparens och ärlighet högt. Därför är det viktigt för oss att du faktiskt gillar vår tjänst och rekommenderar Lysa för dina läsare, inte bara för att kamma hem en ersättning utan för att du genuint tycker att det är ett bra sparande. Vi har också tydliga riktlinjer för vad våra Affiliates får och inte får säga. Detta dels för att följa lagar och regler, men också för att säkerställa att vi (tillsammans) inte far med osanning eller vilseledande information.

-

FAQ

Hur ser ansökningsprocessen ut?

För att bli godkänd som Affiliate behöver du först och främst en F- eller FA-skattsedel för att kunna fakturera arvodet. Om din ansökan godkänns hör vi av oss till dig med våra allmänna villkor för Affiliate-samarbeten. För att vi ska jobba tillsammans måste detta godkännas. Villkoren handlar bl.a. om att du måste informera om att investeringar alltid är förenat med risk, samt tydligt märker ut att det är ett betalt samarbete med Lysa. När villkoren är godkända skapas en unik spårbar länk för dig att börja dela/bjuda in från.

Finns det fler ersättningsnivåer?

Nej. På Lysa vill vi vara 100 % transparenta, dels mot våra affiliatepartners och mot alla andra. Därför har vi inga hemliga trappmodeller, premiumnivåer eller andra indelningar. Vi vet att det finns andra aktörer som betalar mer än oss. De har ofta också en högre avgift, vilket gör att de har högre intjäning på sina kunden. Vår låga avgift är något vi är väldigt stolta över och det är också en av anledningarna till varför så många kunder väljer att spara hos oss.

Vad händer om en Affiliate slarvar?

Förtroende för våra kunder betyder allt. Deras val - att investera sina sparpengar hos Lysa, är ett förtroende som vi är otroligt stolta över och som vi tar på största allvar. Det finns gott om aktörer där ute som lockar, lovar och skönmålar sina råd, produkter och tjänster med vilseledande information. Se Lysa som motsatsen till dessa. Om vi därför märker att en Affiliate bryter mot avtalet, ex. genom att slarva med märkningar eller beskriva tjänsten på ett felaktigt sätt, så kommer vi att avsluta samarbetet.

Vart anmäler jag missbruk?

På Lysa gör vi löpande kontroller av våra samarbeten, dels för att heja på våra Affiliates som gör ett fantastiskt jobb, men också för att säkerställa att allt ser korrekt ut. Men vi kan inte se allt, hela tiden. Om du har märkt att någon beskriver Lysa på ett felaktigt sätt, slarvar med märkningar el.dyl. - hör av dig så tittar vi på det direkt.