Hur lägger jag till ett uttagskonto?

Hemsidan:

> Logga in med BankID på lysa.se och klicka på menyn med tre streck uppe till vänster

> Välj “Överföringar” och “Uttag”

> Härnäst klickar du på “Nytt uttag”, väljer konto och “Nästa”

> I steget därefter klickar du på “Lägg till bankkonto”och följer instruktionerna

Appen:

> Logga in med BankID och klicka på menyn med tre streck längst ner till höger

> Klicka på “Uttagskonton” under “Kopplade bankkonton”

> Tryck på “+” högst upper till höger och följer instruktionerna för att lägga till ditt bankkonto

Denna process tar 1-2 bankdagar och därefter kan du begära ett uttag. Tänk på att bankkontot måste vara ett transaktionskonto och stå i ditt namn.