Kan jag dela mitt Lysakonto med någon annan?

Du kan dela ett Lysa-konto med andra kunder så att de kan följa ditt sparande. Följare för kontot kan inte göra några ändringar, insättningar eller uttag och du står som ensam ägare till kontot.

Du kan dela ett konto via inloggat läge på lysa.se enligt följande:

> Logga in med BankID och klicka på menyn med tre streck uppe till vänster

> Välj “Kundinfo” och “Delade konton”

> Skapa en ny inbjudan för kontot du önskar att dela

> Klicka på “Skicka inbjudan” till personen som du vill ge läsrättigheter till. Denna behöver acceptera inbjudan inom 7 dagar.

> När personen godkänt inbjudan behöver du acceptera att kontot följs av personen du bjudit in