Hur kan jag lägga till fler administratörer för mitt företagskonto?

Som företagskund kan du lägga till fler administratörer på ditt konto. Det innebär att dessa personer kan logga in på företagets konto och administrera det.

För att lägga till administratörer gör du följande:

> Logga in med BankID via lysa.se och klicka på menyn med tre streck uppe till vänster

> Välj “Kundinfo” och "Företagsinformation”

> Därefter “Hantera användare” för att följa stegen för att lägga till en ny administratör