Hur gör jag en insättning?

Du kan göra insättningar via hemsidan och appen.

> Logga in med BankID och klicka på menyn med tre streck uppe till vänster

> Välj “Överföringar” och “Insättningar”

> Sedan väljer du den insättningsmetod som passar dig bäst

Appen:

> Logga in med BankID och klicka på knappen “Sätt in pengar”

> Sedan väljer du den insättningsmetod som passar dig bäst

När dina pengar inkommit till Lysa investeras de automatiskt enligt din valda målfördelning inom 1-3 bankdagar.

Följande alternativ för engångsinsättning finns:

Föranmält konto
Rekommenderat. Koppla ditt bankkonto till Lysa via autogiro för att enkelt göra engångsinsättningar. Minsta belopp är 1 000 kr och pengarna syns efter 1-2 bankdagar på ditt Lysakonto. Vid din första insättning syns pengarna normalt efter 3-5 bankdagar
Swish
Swisha och pengarna kommer direkt in på ditt Lysakonto. Du väljer beloppsgräns via din bank mellan 1 000 till 150 000 kr

Bankgiro
Insättningen görs från din bank till Lysas bankgironummer med ditt unika OCR-nummer. Du kan sätta in ett valfritt belopp och pengarna syns normalt inom 1-2 bankdagar