Kan jag ändra bank eller kontonummer för mitt månadssparande till Lysa?

Ja, det är möjligt att ändra kontonummer för ditt månadssparande. Tänk på att det behöver vara ett transaktionskonto i ditt namn.

Du gör enligt följande:

Hemsidan:

> Logga in med BankID och klicka på menyn med tre streck uppe till vänster

> Välj “Överföringar” och “Månadssparande”

> Klicka på “Ta bort” för att avsluta det gamla månadssparande

> Sedan klickar du på “Starta nytt månadssparande” . I det flödet kan du lägga till det nya önskade kontonumret

Appen:

> Logga in med BankID och klicka på kontot du vill skjuta upp månadssparandet för

> Klicka sedan på kortet för ditt månadssparande under rubriken “Månadssparande”

> Härnäst klickar du på den röda knappen “Avsluta månadssparande” och bekräftar i nästa steg att du är säker på att du vill avsluta ditt månadsspar

> Sedan klickar du på “Skapa nytt” vid rubriken “Månadssparande”. I det flödet kan du lägga till det nya önskade kontonumret