Kan jag pausa mitt månadssparande till Lysa?

Det är möjligt att skjuta upp ditt månadssparande en månad åt gången. Det innebär att ditt månadssparande dras först nästa månad istället.

Gör enligt följande för att skjuta upp ett befintligt månadssparande:

Hemsidan:

> Logga in med BankID och klicka på menyn med tre streck uppe till vänster

> Välj “Överföringar” och “Månadssparande”

> Härnäst klickar du på den gråa knappen “Skjut upp 1 månad”. Ångrar du dig kan du trycka på “Återställ” och då sker dragningen precis som vanligt

Appen:

> Logga in med BankID och gå in på kontot där du vill skjuta upp ditt månadssparande

> Klicka sedan på ditt månadssparande under rubriken “Månadssparande”

> Tryck på “Pausa en månad”. Ångrar du dig kan du trycka på “Avbryt paus” och då sker dragningen precis som vanligt