Hur kan jag göra en återkommande utbetalning?

Du kan enkelt lägga upp en återkommande utbetalning om du vill ha en stående överföring från Lysa till din bank. Det finns tre typer av återkommande utbetalningar - procentuell, fast eller en utbetalningsplan med måldatum.

Fast utbetalningsplan
Ta ut ett fast belopp som betalas ut varje månad. Bestäm vilken dag du önskar få utbetalningen
Procentuell utbetalningsplan
Ta ut en årlig procentuell andel av innehavet som betalas ut månadsvis. Bestäm vilken dag du önskar få utbetalningen och vilken procentuell andel du vill ta ut årligen. Minst 1 % och max 10 %
Utbetalningsplan med måldatum
Innebär att hela kontots värde betalas ut över en period som du väljer själv från 6 månader och uppåt. Du bestämmer själv period

För att lägga upp ett återkommande uttag gör du följande:

> Logga in med BankID på lysa.se och klicka på menyn med tre streck uppe till vänster

> Välj “Överföringar” och “Uttag”

> Sedan väljer du “Gå vidare” under “Återkommande utbetalningar” längst ned på sidan